Rietdekker Overijssel

Bent u op zoek naar een rietdekker in de regio Overijssel? Die hebt u gevonden. Gerjon Dekens is gespecialiseerd in riet dekken. Rietdekkersbedrijf Dekens is met name actief in de provincie Overijssel, maar daarbuiten is ook geen probleem. Samen met u willen wij een plan opstellen om ervoor te zorgen dat uw dak het beste erbij ligt.

Rietdekkersbedrijf actief in Overijssel

Rietdekkersbedrijf Dekens is gespecialiseerd in het vernieuwen, repareren en onderhouden van daken. Om een rieten dak te herstellen is vakmanschap nodig. Voor de levensduur van het dak is de kwaliteit van het riet ook van belang. Daarnaast is het belangrijk dat zwakke plekken in het rieten dak geconstateerd worden. Vandaar dat wij van rietdekkersbedrijf Dekens geheel kosteloos en vrijblijvend langskomen bij u in Overijssel, Drenthe en omgeving. We zullen kijken wat precies nodig is om het dak te herstellen.

Voordelen van een dak met novariet

De kwaliteit van het riet is net zo belangrijk als het vakmanschap van de rietdekker. Rietdekker Dekens maakt als een van de weinige rietdekkers in Overijssel gebruik van novariet. Novariet is geen echt riet maar kunstof. Deze soort riet is niet van echt te onderscheiden. Novariet heeft aanzienlijk wat voordelen. Zo is het onbrandbaar, onderhoudsarm en duurzaam. Rietdekker Dekens werkt met novariet in Overijssel.

Levensduur van uw rieten dak

Een rieten dak gaat vaak 45 jaar mee. Dit wordt gezien als de ‘normale’ levensduur. Dit is natuurlijk per dak verschillend. Wees op tijd met het indexeren van schade op uw rieten dak. Uw dak kan door de tand des tijds, het weer of door dieren schade oplopen. De conditie van het riet wordt bijvoorbeeld aangetast door een storm, mos en algen of gevogelte. Een reparatie bij uw woning in Overijssel door rietdekker Dekens kan dan nodig zijn.

Reparaties en vernieuwingen van rieten daken

Onderhoud en reparatie kunnen voorkomen dat er onherstelbare of onnodig dure schade optreed. Riet schoon snijden, algen en mos verwijderen, bijstoppen beschadigingen of lekkages en doorstoppen van daken of vlakken. Dit zijn een aantal reparaties die wij voor u kunnen uitvoeren. Ook kunnen wij platen plaatsen voor betere isolatie. Rietdekker Dekens in Overijssel kan daarnaast slechte delen in de dakconstructie vernieuwen. Bel naar 06 2293 5253 of stuur een mail naar info@rietdekkerdekkens.nl. Rietdekker Dekens in Overijssel staat voor u klaar!

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoofdweg 20
7934 PE Stuifzand