Rietdekker

Bent u op zoek naar een rietdekker nabij Drenthe of Overijssel voor het onderhoud van uw huidige dak? Of gaat u liever voor de aanschaf van een nieuw rieten dak? Dan zit u bij Rietdekkersbedrijf Dekens helemaal goed! Alle werkzaamheden met betrekking tot rietbedekking op uw daken kunnen wij verzorgen. Ons rietdekkersbedrijf levert al jarenlang snelle en kwalitatief goede daken af. Bovendien zorgen wij er vervolgens ook voor dat deze daken goed onderhouden blijven. Een super combinatie dus!

Een dakbedekking met een lange levensduur

Een rieten dak is een ware toevoeging aan uw woning, boerderij of bedrijfspand. Met behulp van deze dakbedekking ontstaat er namelijk een luxe, natuurlijke en stijlvolle uitstraling. Met onze kennis, ervaring en passie voor het vak weten wij als geen ander een prachtig resultaat aan u te leveren.

Benieuwd naar onze projecten? Bekijk ze snel en eenvoudig online!

Welk soort riet is geschikt voor uw dak?

Vandaag de dag heeft u de keuze uit verschillende soorten riet. Onze meest gebruikte soorten hierbij zijn natuurriet en novariet. Natuurriet is een volledig natuurlijk en prachtig uitziend materiaal. Novariet is een opkomend soort kunstriet dat net als natuurriet in bosjes wordt geleverd. Ook hiermee creëert u een zeer natuurlijke uitstraling. Bovendien is het brandveiliger dan natuurriet.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en tarieven voor uw dak? Neem dan vrijblijvend contact op of vraag een offerte aan!

De voordelen van Rietdekkersbedrijf Dekens

  • Jarenlange ervaring
  • Vernieuwen, repareren en onderhouden onder één dak
  • Wij werken ook met novariet
  • Uitstekende kwaliteit

Onderhoud en reparatie

Naast het plaatsen van prachtige rieten daken, verzorgen onze rietdekkers ook het onderhoud. Juist onderhoud is namelijk erg belangrijk voor de levensduur van uw rieten dak. Onze rietdekkers doen er daarom alles aan om onherstelbare schade en aantasting te voorkomen.

En is uw dak toe aan een reparatie? Nadat u een afspraak heeft gemaakt, komt een rietdekker van ons bij u langs om het riet te repareren en waar nodig te vervangen. Onze rietdekkers kunnen de volgende reparaties voor u uitvoeren:

  • Schoon snijden en het verwijderen van mos en algen
  • Doorstoppen
  • Bijstoppen van beschadigingen en/of lekkages
  • Vlakken

Rietdekker Dekens kan daarnaast ook aangetaste delen in uw dak vernieuwen!

Kies ook voor een rietdekker!

Wilt u meer informatie over ons als rietdekker of heeft u aanvullende vragen? Neem dan gerust contact op! Bel, mail of vul het contactformulier in op onze website. Uiteraard bent u ook van harte welkom aan de Hoofdweg 20 in Stuifzand. Onze ervaren specialisten helpen u graag bij uiteenlopende vragen.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoofdweg 20
7934 PE Stuifzand