Rietdekker Drenthe

Wilt u uw rieten dak laten repareren door een rietdekker in de provincie Drenthe of Overijssel? Wij zijn gespecialiseerd in het repareren, onderhouden en vernieuwen van uw rieten dak. Ons rietdekkersbedrijf in Drenthe streeft naar een hoge kwaliteit als eindresultaat. Goed overleggen met de klanten is hierbij van groot belang. Bij Rietdekker Dekens heeft u garantie op elk vernieuwd dak. Samen met u gaan we op zoek naar een geschikte oplossing voor uw dak. Wilt u een rietdekker in Drenthe inschakelen? Neem dan gerust contact met ons op. Rietdekker Dekens helpt u graag verder.

Levensduur van een rieten dak

Wist u dat de functionele levensduur van een rieten dak gemiddeld meer dan 35 jaar is? Veel villa’s en landhuizen hechten echter meer waarde aan de esthetische levensduur. Om deze reden ziet u een landhuis vaak niet met een rieten dak van rond de 45 jaar, wat de ‘normale’ levensduur is. Landhuizen zullen de daken eerder vernieuwen om een frisse uitstraling te houden. Bij boerderijen en schuren ziet u vaak dat de daken meer dan 50 jaar blijven liggen.

Het belang van goed onderhoud

Onderhoud is belangrijk om de levensduur van een rieten dak te verlengen. Ook kan het voorkomen dat door een storm, vogels en andere dieren plaatselijke schade kan optreden aan uw dak. De conditie van het riet kan worden aangetast, ook door mos en algen. Rietdekker Dekens kan uw dak langer vrij houden van mos en algen door te spuiten met een algenbestrijder. Wanneer u onze rietdekker in Drenthe uw dak laat onderhouden, kan dit onherstelbare en/of dure schade voorkomen.

Reparaties en vernieuwingen

Het kan zijn dat een reparatie nodig is om de algehele conditie van het dak te verbeteren. Als rietdekker in Drenthe kunnen wij voor u de volgende reparaties uitvoeren: schoon snijden, mos en algen verwijderen, bijstoppen van beschadigingen/lekkages en het doorstoppen van hele daken of vlakken.

Rietdekker in Drenthe inschakelen?

Wilt u uw dak gedeeltelijk of compleet vernieuwen of bent u nog op zoek naar een geschikte oplossing voor uw dak? En kunt u de hulp van een rietdekker in Drenthe goed gebruiken? Neem dan gerust contact met ons op. Ook voor interesse in Novariet. U kunt ons bereiken via 06 2293 5253 of (0528) 35 60 23. Ook kunt u een mail sturen naar info@rietdekkerdekkens.nl. Als rietdekkersbedrijf in Drenthe gaan wij altijd voor kwaliteit!

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoofdweg 20
7934 PE Stuifzand